Cursus Theologische Vorming te Harderwijk
Op 2 september a.s. begint ons nieuwe cursusjaar. Eens per twee weken wordt dan op 22 zaterdagmorgens van 09.30 tot 12.50 onze cursus Theologische Vorming voor Gemeenteleden (en andere geïnteresseerden) in de “Bethelkerk”, De Wittenhagen 28, 3843 GJ te Harderwijk gehouden. Het uitgangspunt van deze cursus is de Bijbel en de Belijdenis van de Reformatie. Ieder is welkom, ongeacht leeftijd, kerkverband of opleiding.

Vraag eventueel bij (oud)cursisten naar hun ervaring. Enkele duizenden hebben sinds 1980 deze cursussen in Harderwijk, Gouda, Zeist, Middelharnis, Houten en Rijssen al gevolgd. Voor 22 zaterdagmorgens is de cursusprijs € 175,00. Een echtpaar betaalt samen € 275,00. Er is geen inschrijfgeld verschuldigd.

U krijgt les in zeven vakken: Oude en Nieuwe Testament, dogmatiek, kerkgeschiedenis, ethiek, zending/oecumenica en praktische theologie.
De volledige cursus duurt drie jaren, maar men verbindt zich steeds slechts voor één jaar. In Harderwijk zijn momenteel als docenten de volgende Hervormde predikanten: ds. A. Baas te Amstelveen, ds. G. Herwig te Nunspeet, ds. Joz. De Koeijer te Ermelo, dr. C. van Sliedregt te Nunspeet, dr. J. Kommers te Harderwijk, ds. M.K. de Wilde te Nijkerk en ds. W. C. Polinder te Kamperveen.

Cursusleider is ds. C.J. Barth. Secretaresse: Esther ter Maaten, tel. 0342-842337, e-mail: . U kunt zich als cursist bij haar opgeven. Op 2 september om 09.30 is de vrijblijvende kennismakingsmorgen. Daarna kunt u beslissen of u cursist wilt worden. Het is voor de organisatie wel gewenst dat u de secretaresse tijdig meedeelt dat u van plan bent op de kennismakingsmorgen te komen.

Verdere informatie vindt u op onze website: www.cursustvg.nl of info@cursustvg.nl. Neem kennis van onze cursus, bespreek het met anderen, neem een beslissing en geef deze mogelijkheid ook door aan anderen, kom samen! Goed voor u, de kerk, en de gemeente.