Gemeente berichten

Huwelijk Eric ten Katen en Heidie van Engelenhoven
Bij deze delen we u mee, dat wij: Eric ten Katen en Heidie van Engelenhoven op D.V. 31 augustus gaan trouwen. Het jawoord willen wij elkaar geven om 13.00 uur in het oude Raadhuis van de gemeente Apeldoorn. Om 14.45 zal in de Eben-Haëzerkerk de kerkelijke bevestiging plaatsvinden. Deze dienst zal worden geleid door de weleerwaarde heer ds. P.J. den Admirant. Na de bevestiging is er gelegenheid ons te feliciteren in de consistoriekamer.
Een hartelijke groet van, Eric ten Katen en Heidie van Engelenhoven.

Bedankbericht Carla Bos
Graag willen wij de gemeente hartelijk bedanken voor alle gebed en medeleven in de afgelopen periode van ziek zijn. We zijn erg verrast door de vele kaarten, bloemen, mails en ondersteuning in praktische zin. We voelden ons echt gedragen door de gemeente. Hoe fijn is het om van zo’n meelevende gemeente lid te mogen zijn. Bovenal zijn we God dankbaar voor het herstel wat in mocht treden.
Hartelijke groet, Carla en Gosewin Bos