Vorig jaar hebben we als gemeente meegelift op de Eva-actie “Bakje vol liefde”. Het was een mooie dag, waarop we met velen ons meeleven lieten zien aan mensen die we al tijden in de kerk misten, aan personen die we bewonderden of wilden bemoedigen, aan families die we een hart onder de riem wilden steken of gewoon aan iemand die we aardig, vriendelijk of lief vinden. Er zijn mooie ontmoetingen geweest en veel mensen zijn geraakt door dit omzien naar elkaar.
Ook dit jaar willen we weer op pad met onze “bakjes vol liefde”. Misschien hebben jullie zelfs al nagedacht voor wie jullie dit jaar willen bakken en waar jullie langs willen gaan.
Het tijdschrift Eva organiseert dit jaar geen bakactie maar dat hoeft ons natuurlijk niet te weerhouden om wél aan de slag te gaan. Het thema van ons winterseizoen past immers geweldig bij het idee achter de actie: “Oog voor elkaar”.
Op 11 november a.s. gaan we daarom op pad. Doen jullie ook dit jaar weer mee? Jong, oud, man of vrouw, laat zien dat we (naar) elkaar (om)zien! Breng je taart of traktatie bij die persoon (personen) die je op je hart krijgt en doe er een mooie boodschap op een kaartje bij en heb weer mooie ontmoetingen met elkaar. Ik ben heel benieuwd wie er dit jaar meedoen! Succes! Geniet van het bakken maar ook van het weggeven!

Dita Smit