Het GZB-dagboek is een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt het twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning.
Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in de wereldkerk.
Het dagboek biedt leuke extra’s zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt. Het dagboek kost slechts € 10,90. Ruim € 7,- gaat naar het zendingswerk.
De opbrengsten zullen ten goede komen aan het werk van de familie Visser. Onze oud-wijkpredikant, A. Visser, is benoemd als zendingswerker voor Zimbabwe. Hij gaat als theologisch docent werken voor de Reformed Church of Zimbabwe. Een van zijn taken wordt de verdere ontwikkeling van het missionaire programma van de hervormde kerk van Zimbabwe.
Nieuwsgierig? In de hal ligt een inkijkexemplaar. Bestellen? Mail naam, adres en telefoonnummer naar zendingscommisie@ehkerk.nl.