pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

De Baby Box – Een Mission Possible project

Een geweldige manier om exact die hulp te geven die de ontvangers nodig hebben.

De Baby Box dozen bevatten niet alleen verzorgingsproducten en kleding voor de baby maar ook educatief materiaal voor de moeder. Medische zorg en voorlichting over opvoeden van kinderen, zorg, hygiëne en voeding zijn een belangrijk onderdeel van het project. En door dit programma komen zij, vaak voor het eerst, in aanraking met het Evangelie.

De Baby box dozen worden uitgedeeld in Bulgarije en Rusland. In Rusland zijn de ontvangers vooral jonge moeders die zijn opgegroeid in een weeshuis of in een gebroken gezin. Zij hebben nauwelijks voorlichting gehad. In Bulgarije gaat het vooral om Roma-vrouwen die vaak al op erg jonge leeftijd voor de eerste keer moeder zijn geworden.

U kunt deelnemen aan dit project door het overmaken van elk willekeurig bedrag ovv “Baby Box project”.

Kijk voor meer informatie op www.missionpossible.nl