GZB-dag; vrijwilligers gezocht!

Voor de tweede keer wordt de GZB-dag in de Midden Nederland Hallen in Barneveld gehouden. De dag heeft als thema: ‘Laat je zien!’ Met dit thema willen we samen ontdekken hoe we als kerk wereldwijd meer oog krijgen voor mensen om ons heen. We laten ons inspireren door verhalen uit Libanon, Colombia, Zuid-Soedan en Slowakije, waar onze sprekers het Evangelie delen, juist ook met mensen die door niemand anders worden gezien. Welkom op deze bemoedigende dag!

Datum: D.V. zaterdag 17 maart 2018.
Tijd: 09.45-15.45 uur.
Voor meer informatie over deze dag zie: www.gzb.nl/gzb-dag.

Wilt u/wil jij meehelpen om de dag tot een succes te maken? Word vrijwilliger én ‘laat je zien’! We zoeken hulp bij de kinder- en tienerprogramma’s en voor de kinderopvang. Ook hebben we gastheren en -vrouwen nodig. Voor meer informatie en voor aanmelden: bel 0343-51244, mail naar  of kijk op www.gzb.nl/vrijwilligers.