pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Volg de cursus ”Wonderlijk gemaakt speciaal voor thuis”

Vereniging Op weg met de ander organiseert een cursus voor de methode voor seksuele opvoeding ”Wonderlijk Gemaakt Speciaal voor thuis” voor de ouders van kinderen met een verstandelijke beperking. Op twee avonden maakt u kennis met de methode en worden u handreikingen gedaan om thuis met het materiaal aan de slag te gaan.

Voor wie is de cursus?
Voor alle ouders van een kind met een verstandelijke beperking die ”Wonderlijk Gemaakt Speciaal thuis” willen gebruiken of daarmee willen kennismaken. De combinatie van achtergrondinformatie, praktische instructies en eenvoudige kaarten maakt ”Wonderlijk Gemaakt Speciaal voor thuis” tot een bruikbaar pakket. Met de cursus rusten we u toe om thuis met het materiaal aan de slag te gaan.

De vereniging Op weg met de ander organiseert twee cursussen die beide uit twee avonden bestaan. Deze avonden vinden plaats in:

  • Nijkerk – 28 maart en 11 april (Landelijk Bureau, Beatrixstraat 20a)
  • Hardinxveld-Giessendam – 4 en 18 april (Zalencentrum De Parel, Talmastraat 9)

De avonden beginnen om 19.45 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur.

De methode Wonderlijk Gemaakt Speciaal kost 35 euro. De cursus wordt kosteloos aangeboden door vereniging Op weg met de ander. De cursus kan alleen doorgaan als er voldoende aanmeldingen zijn. Opgeven kan via www.opwegmetdeander.nl