MEET & EAT TOUR 2018

Jong en oud(eren)!

Op D.V. 26 mei hoopt de Meet & Eat Tour 2018 weer plaats te vinden.

Misschien denk je: klinkt leuk, maar wat is het? Het is de bedoeling dat groepjes van 3 á 4 mensen het voorgerecht bij andere gemeenteleden thuis gaan eten.

Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaan ze naar het volgende adres waar ze het hoofdgerecht voorgeschoteld krijgen. Na het hoofdgerecht gaat het groepje weer op weg naar het volgende adres voor het nagerecht. Zo heb je een gezellige zaterdagavond vol ontmoetingen en een diner op diverse locaties.

Lijkt het je/jullie leuk om mee te doen aan deze Meet & Eat tour op zaterdagavond 26 mei van 17:30 – 21:30u? Wil je graag bij iemand gaan eten of lijkt het je leuk om te koken voor mensen die je ontvangt? Meld je dan individueel of als groep aan!!

De brief met meer uitleg is te vinden bij de uitgangen van de kerk en op deze website. Aanmelden kan door de achterkant van de brief in te vullen en in te leveren bij de uitgangen van de kerk in de daarvoor bestemde dozen, door een email te sturen naar of een belletje te doen naar 06-10310610 of 06-53731372. Opgeven kan tot uiterlijk 19 mei 2018. We hopen op gezellige ontmoetingen!

Groetjes van het Meet & Eat Tour team!