Midzomerconcerten De Herberg

Op zaterdag 7 juli is er een midzomerconcertarrangement in het Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg. Dit arrangement komt in de plaats van het voorjaarsconcertarrangement dat gepland stond voor zaterdag 17 maart, maar toen niet door kon gaan vanwege brand.
We beginnen de dag met een wandeling vanaf De Herberg. We wandelen naar het landgoed DUNO en bezoeken de tuin bij de oude kerk. De wandeling is ca. 8 km.
Om 10.30 uur is er ontvangst met koffie/thee in Het Koetshuis. Voor een lunchpakket wordt gezorgd.
In de middag is er een midzomerconcert met Marjolein de Wit (fluit), Robert Cekov (viool) en Wouter Harbers (piano). Zij trakteren u op prachtige muziek van onder meer Saint-Saëns, Schubert, Massenet, Fauré, Bach, Beethoven, Dvorak en Chopin, waarbij het een feest van herkenning zal zijn.
Het concert begint om 14.30 uur. Ontvangst met koffie/thee is er vanaf 14.00 uur.
Kosten: Volledig arrangement: € 25,00. Alleen concert: € 15,00.
De musici verlenen belangeloos hun medewerking; de netto-opbrengsten van deze dag komen volledig ten goede aan Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg.
Aanmelding: bij voorkeur via e-mail: concerten@pdcdeherberg.nl of telefonisch (alleen op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur): 026-33 42 225.
Het concert vindt plaats in het Koetshuis van Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg, Pietersbergseweg 19, 6862 BT Oosterbeek