pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Oproep voor bidders, evangelisten en chauffeurs!

In de nacht van 1 op 2 september a.s. wordt er bij Bussloo weer de jaarlijkse houseparty Ground Zero gehouden. Het is de bedoeling dat christenen uit Apeldoorn weer onder leiding van de evangelisatiestichting Naar House gaan evangeliseren.

Om dit te realiseren, zijn er vrijwilligers nodig! Het is de bedoeling om als vrijwilligers de werkgroepleden van Naar House te ondersteunen met het evangeliseren onder bezoekers van de houseparty.
Ook zijn er mensen nodig die met ons samen willen bidden. Bidden is vanaf 21.30 uur- 23.00 uur. Ook hebben we chauffeurs nodig die om 22.30 uur, 3.00 uur en 7.00 uur willen rijden.

Om goed voorbereid op pad te gaan, wordt er op donderdagavond 30 augustus om 20.00 uur in samenwerking met Naar House een voorlichtingsmoment georganiseerd. Spreker is evangelist Jan van de Beek.

Een houseparty is een muziekevenement waarbij vermeende liefde centraal lijkt te staan. Veel jongeren gebruiken drugs om de hele nacht ‘door te halen’.

Naar House staat gewoonlijk met een partytent of alleen met vrijwilligers dichtbij de ingang van een muziekevenement. Om jongeren te vertellen over de redding die er is door het bloed van de Heere Jezus. Dit gebeurt door middel van evangelisatiefolders met teksten zoals: “God zegt: Stort je hart uit voor Mijn aangezicht.”

Jongeren kunnen, als ze behoefte hebben aan een gesprekje of als zij koffie of thee willen drinken, in de partytent komen waar vrijwillige evangelisten hen zullen opvangen. Als ze dat op prijs stellen krijgen de jongeren na een gesprek een Nieuw Testament mee en wat geloofsopbouwende boekjes.

Het muziekevenement wordt ’s nachts gehouden. Omdat een hele nacht erg lang is om te evangeliseren, is de nacht verdeeld in twee  gedeelten van ongeveer 4 uur. Ieder gedeelte van de nacht komt er een werkgroep met minimaal 7 personen.

Het is belangrijk dat er voldoende vrijwilligers zijn! Het is van groot belang dat jongeren die ten dode toe wankelen worden bereikt met het Evangelie!

Voor aanmelding of informatie: Jenneke Wolvers: 06-2846.7419