Uitnodiging voor wijk 7311

Als Eben-Haëzerkerk proberen we een gemeente te vormen waarin we, als leden van het lichaam van Christus, naar elkaar omzien. Soms kan een klein gebaar het verschil maken en ervoor zorgen dat mensen zich gezien voelen. Daarom zijn we druk bezig met het organiseren van activiteiten binnen de wijken.
We zijn blij en dankbaar om te zien dat dit steeds meer vorm krijgt. Welke mooie dingen zien we in de wijken zoal gebeuren?

• Nieuw ingekomen gemeenteleden krijgen een welkomstbezoek van wijkbewoners, waardoor nieuwe leden zich meteen thuis voelen binnen hun wijk en in de kerk.

• Wijkbewoners zorgen voor praktische ondersteuning en dragen zorg voor elkaar als daar behoefte aan is; een boodschap doen, de tuin onderhouden of ‘gewoon’ een bezoekje aan een eenzame oudere. Omzien naar elkaar kan op allerlei praktische manieren.

• In steeds meer wijken worden twee keer per jaar samenkomsten georganiseerd, waarbij wijkleden elkaar in een gezellige, ontspannen sfeer ontmoeten en écht leren kennen.

Voor wijk 7311 zijn wij achter de schermen druk bezig met de organisatie van zo’n moment van ontmoeting. We hopen dit te houden op zondag 23 september na de tweede ochtenddienst. Binnenkort  ontvangen bewoners van de wijk een officiële uitnodiging. Wij zien met plezier uit naar uw komst en hopen op een goede ontmoeting met elkaar!

Met vriendelijke groet,
Lydia Eilander en Gerda Kamphuis