Het winterwerk is weer gestart. Dat betekent: iedere vrijdag een volle kerk met jongeren die naar catechisatie en club komen. Tientallen jeugdwerkers zetten zich wekelijks in voor de tieners van de gemeente. Zou u op vrijdagavond willen bidden voor het jeugdwerk?
Een paar jaar geleden is er een gebedsketen van start gegaan op vrijdagavond. Ouders en andere gemeenteleden bidden die avond thuis voor de jongeren en het jeugdwerk. U kunt ook meedoen.Zo werkt het: op donderdagavond of vrijdagochtend krijgt u een e-mail met daarin de gebedspunten die zijn aangedragen door de catecheten en clubleiders. Op vrijdagavond is het de bedoeling dat u 10 minuten reserveert voor gebed. Hiervoor wordt een rooster gemaakt. De bedoeling is dat er tussen 18.30 en 21.30 uur steeds gebed is voor onze jongeren, de catecheten en clubleiders.
Mocht het voor u niet handig zijn om een vast tijdstip toegewezen te krijgen, dan is het natuurlijk ook heel fijn als u wilt bidden op een eigen gekozen tijdstip.
Wilt u de gebedspunten ontvangen en meedoen aan de gebedsketen? Stuur dan een e-mail naar . Alvast dank voor uw betrokkenheid!