pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Dagboek voor tieners met autisme

Tieners met autisme houden van helderheid en concrete taal. Uitgeverij Columbus komt daarom met een dagboek, speciaal geschreven voor tieners met autisme. Een dagboek zonder beeldtaal.
Het dagboek is geschreven door mannen en vrouwen die ervaring hebben met tieners met autisme, professioneel dan wel in hun persoonlijke leven. De kernredactie bestaat uit Jenneke Wolvers, stafmedewerker bij de oudervereniging Op weg met de ander, en Tera Voorwinden, neerlandicus, theoloog en moeder van een zoon met autisme. De overdenkingen zijn geschreven door onder anderen Hanneke Schaap (psycholoog en theoloog), Nico van der Voet (theoloog en docent), Jentske de Vries (GZ-psycholoog en autismedeskundige) en Gert van den Brink (predikant).
Het dagboek wordt op donderdagavond 15 november gepresenteerd tijdens een mini-symposium bij de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. Inloop is om 19.30 uur; het programma start om 19.45 uur. Graag vooraf aanmelden via www.opwegmetdeander.nl/bijbelsdagboek. De avond kost € 3,50, te voldoen bij de opgave.