pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

GZB-dagboek

“Een handvol koren” is een dagboek voor jong en oud. Elke dag twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. Naast predikanten en jongerenwerkers  werken ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijk in de wereldkerk.

Het dagboek biedt extra’s zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt. Het dagboek kost 10,90 euro. Ruim 7 euro gaat naar het zendingswerk. Het is het best verkochte dagboek van Nederland. Dus wacht niet te lang, voor u het weet is het dagboek uitverkocht. In de hal van de kerk ligt een inkijkexemplaar.

Bestellen kan via de zendingscommissie: .

Namens de zendingscommissie,

Jan van Burg