Kerstsamenkomst

Nu de dagen weer korter worden, merken we duidelijk dat we weer richting het einde van het jaar gaan. Als commissie zijn we daarom al bezig met de voorbereidingen voor de kerstsamenkomst op woensdag 26 december.
Kerst, voor velen van ons is het een feest om naar uit te zien. Maar hebt u er weleens bij stilgestaan dat er mensen zijn die tegen deze dagen opzien? Die de kerstdagen ervaren als een periode waarin iedereen toch vooral druk is met zijn of haar eigen omgeving?
Dit zijn natuurlijk niet alleen zij die oud, ziek en eenzaam in een verzorgingstehuis wonen, het kan ook jouw buurman om de hoek zijn of het gemeentelid dat elke zondag naast je in de kerkbank zit! Misschien kunt u hen uitnodigen voor onze kerstbijeenkomst. Deze uitnodiging gaat uit naar alle mensen jong of oud; ze hoeven niet per se betrokken te zijn bij onze gemeente.
Wij willen deze bijeenkomst houden op tweede kerstdag van 16.00 tot 19.30 in de Eben-Haëzerkerk. Deze uitnodiging is bedoeld voor alle leeftijden. Het programma proberen we zo op te zetten dat iedereen zich thuis zal voelen! Er is ruimte voor onderlinge ontmoeting en er zal ook een kerstverhaal verteld worden. De bijeenkomst wordt afgesloten met een feestelijke warme maaltijd. Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag!
Om als organisatie een idee te hebben hoeveel mensen er willen komen, verzoeken wij u zich op te geven. Graag vóór woensdag 19 december aanmelden per e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook. Hebt u nog vragen; we horen het graag! Als het vervoer een probleem is, wilt u dat dan even melden? We halen u graag op!
Wij gaan alvast aan de slag om er een mooi -en lekker- programma van te maken en wij zien uit naar uw en jouw komst!

Wij zoeken nog vrijwilligers die ons kunnen helpen bij de voorbereiding en tijdens de maaltijd op tweede kerstdag!

Hartelijke groet namens de diaconie van de Eben-Haëzerkerk,
Bert van Santen

Jan van de Bosch