pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Alphacursus

Vanaf eind januari hopen we weer met een Alphacursus te starten. De Alphacursus is een basiscursus over het christelijk geloof. Afgelopen seizoen bezochten negen cursisten de cursus. De Alphacursus wordt ongeveer tot Pasen elke woensdagavond gehouden. Als cursusleiders vragen we om uw gebed. We hopen naast de vier mensen die zich tot nu toe hebben aangemeld, op veel extra aanmeldingen! Nodig ook uw vriend(in) uit, voor wie u bidt en met wie u wellicht al over het geloof spreekt. U kunt de ‘zoektocht’ in de Alphacursus ook samen met uw vriend(in) doen. Velen gingen u voor en ervoeren ook zelf een verrijking in hun eigen leven.

Daarnaast zijn we op zoek naar kokers; een vast en onmisbaar onderdeel van de Alphacursus is het samen eten. Geeft u zichzelf op om te koken of om met uw vriend(in) de cursus te volgen, via .

Hartelijke groet van het team Alpha