pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Geheugencontact

Tijdens de laatste bijeenkomst konden we weer een nieuwe deelneemster verwelkomen. Na afloop vertelde zij dat ze erg had genoten van het zingen en het gezellig samenzijn met elkaar. Ook is het activiteitenteam uitgebreid. Naast de bestaande dames van het team, Ineke Bergman, Marijke Leeflang, Jeannette Pieters en Coby Versloot, was Ada Schouten voor het eerst aanwezig. Enthousiast vertelde ze dat zij graag haar medewerking blijvend wil verlenen. Naast haar werk op een school met jonge kinderen vond ze het verrijkend nu met ouderen bezig te kunnen zijn.

De volgende bijeenkomst van Geheugencontact is op zaterdagmiddag 5 januari, de eerste zaterdag in het nieuwe jaar. De middag begint zoals gebruikelijk om 14.30 uur in de consistorie en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Behoort u ook tot onze doelgroep? Dan bent u met uw mantelzorger van harte welkom. Overigens: ieder die dit aangaat, is van harte welkom.

Nico Bleij, Hans Eshuis en Hans Leune