Workshop online Bijbel-basiscursus

Workshop online Bijbel-basiscursus 26 maart 20:00 – 21:15 uur

Wat als een kerkdienst of Alpha-cursus een te grote stap is?
Kent u iemand die misschien wel meer van de Bijbel wil weten? Die jongen uit de buurt die u steeds vaker tegenkomt of die persoon waarvoor u al een tijdje bidt? Het kan soms nét een te grote stap zijn om hem of haar uit te nodigen voor een kerkdienst of een Alpha-cursus.

Online bijbel-basiscursus
Mede voor die mensen bieden we sinds dit jaar een online bijbel-basiscursus aan. Zo kunnen diegenen die we op ons hart hebben, kennismaken met het christelijk geloof op een eenvoudige, laagdrempelige en flexibele manier.

Heeft u iemand op het oog? Kom naar de workshop!
Weet u wel iemand die u op deze manier kennis kunt laten maken met de bijbel? Kom dan naar de workshop om te zien wat de mogelijkheden zijn en om een demonstratie te zien van het online cursusmateriaal.

Meld u aan
Aanmelden is prettig (maar niet verplicht). Aanmelden kan door te mailen naar of te bellen naar 06 – 44221909.

De workshop wordt gehouden op dinsdagavond 26 maart van 20:00 tot 21:15 en vindt plaats in de Eben-Haëzerkerk.