pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Eindexamen-gebed

Over een paar weken beginnen de eindexamens weer.
Het is een goede gewoonte geworden om als examenkandidaten bij elkaar te komen voor gezamenlijk gebed. Natuurlijk zijn je ouders/verzorgers ook van harte welkom. We hopen na de avonddienst van D.V. zondag 14 april een klein uurtje bij elkaar te komen. Samen zullen we bidden voor rust en hulp in een toch best wel spannende tijd. Ook kunnen we met elkaar delen hoe we deze tijd beleven en welke rol God hierin speelt.
Als je dit jaar examen doet, vinden we het fijn om de komende periode met je in contact te blijven. Zodat we je kunnen bemoedigen en met je kunnen meeleven. Wil je je gegevens (naam, adres, studierichting) doorgeven via ?
Wij willen jullie alvast heel veel succes wensen bij het leren en we zien jullie graag op 14 april!