pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Gezocht: Vrijwilligers! Stichting Ontmoeting

Gezocht: Vrijwilligers! Stichting Ontmoeting

Anja is 40 jaar. Ze komt uit Litouwen en woont sinds een jaar in Apeldoorn. Ze heeft best veel meegemaakt en ze heeft geen sociaal netwerk. Graag zou ze met iemand optrekken die haar helpt bij dagelijkse dingen en met wie ze iets gezelligs kan ondernemen.

Arie is 60 jaar. Het is een gezellige man, oorspronkelijk uit Den Haag. Hij heeft een alcoholverslaving gehad en heeft verstandelijk enige beperking. Hij krijgt begeleiding vanuit Ontmoeting, maar zou heel graag een maatje hebben om eens mee te gaan vissen. Dat mag overdag, maar ‘s avonds vist het ook fijn. Wil jij zijn vismaatje zijn?

Gerrit woont samen met zijn vrouw Geralda. Hij vindt het fijn als hij een maatje heeft die met hem wandelt, naar het voetballen gaat en eventueel helpt bij het opschonen van de tuin en het schuurtje.

Hannie is een opgewekte vrouw maar ze heeft MS. Ze woont in het Zonnehuis in Beekbergen en zit de hele dag in een rolstoel. Ze wil erg graag met een vrijwilligster af en toe naar het dorp of park met de elektrische rolstoel. Maar een gezellig kopje koffie drinken als dames onder elkaar vindt ze ook heel erg leuk.

Jan is een Amsterdammer en fan van Ajax. Hij woont alleen en zou graag met iemand naar buiten gaan. Daarnaast wil hij leren hoe een computer werkt.

Marjan is een vrouw van 50 jaar. Haar lichamelijke klachten verhinderen haar om actief deel te nemen aan de samenleving. Ze vindt het fijn om een kopje koffie te drinken en creatief bezig te zijn met poppen maken

Neem vrijblijvend contact op met:
Netwerkcoördinatoren: