Afscheidsavond dominee en familie Jongeneel

Zoals bekend neemt dominee Jongeneel samen met zijn gezin afscheid van onze gemeente. Deze afscheidsavond staat gepland op DV vrijdagavond 12 juli. We nodigen u en jou hiervoor van harte uit! Als afscheidscommissie hebben we ondertussen een mooi programma gemaakt voor deze avond. Vanaf 18.30 uur is de inloop in de gemeentezaal met een kopje koffie of thee. Van 19.00-20.30 uur is er een programma in de kerkzaal. Aansluitend zal er in de gemeentezaal tijd zijn om afscheid te nemen en elkaar te ontmoeten, onder het genot van een hapje en een drankje. We beginnen de avond op tijd, zodat ook de kinderen bij deze avond aanwezig kunnen zijn.

Bij een afscheid hoort ook een cadeau. Dit willen we op deze avond overhandigen. We stellen u en jou in de gelegenheid om hieraan bij te dragen. U/jij kunt een gift overmaken op rekeningnummer NL94RABO0373715307 t.n.v. Herv. BA Eben-Haëzerkerk o.v.v. ‘Afscheidscadeau familie Jongeneel’. Ook zullen er vanaf aanstaande zondag dozen bij de uitgangen staan, waarin u uw bijdrage voor het cadeau kunt doen.
We hopen dat u en jij op deze avond aanwezig zult zijn!
De afscheidscommissie: Bart van Dam, Hilco Frens, Margreet Mulder, Marijn van Poelje en Wendy Wiltink (, 055-7508356).