Interkerkelijke Nacht van Gebed Apeldoorn in de Eben-Haëzerkerk

Kom 21 tot 22 juni meebidden, samen met andere christenen uit Apeldoorn, bij ons in de gemeentezaal.

Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Heere Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 21 op 22 juni in de Eben-Haëzerkerk te Apeldoorn. De Nacht begint op 21 juni om 20:00 uur en duurt tot 02:00 uur. Het is ook mogelijk om een deel van de avond/nacht  mee te bidden. Hartelijk welkom! Tijdens de Nacht horen en lezen we verhalen uit onder meer Noord-Korea, de Filipijnen, Noord-Afrika en Nigeria en bidden we voor vervolgde christenen.

Neem voor vragen contact op met: Eline Smit ( / 06 – 22 89 70 60) of Maurits Zuidijk ( / 06 – 44 22 19 09)

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht