pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

IZB-bijeenkomst voor ondernemers en leidinggevenden

‘Jij geeft leiding. Wie is daarmee gediend?

Gedragswetenschapper Ben Tiggelaar en predikant-pionier Ron van der Spoel spreken donderdag 4 juli in Utrecht tijdens een landelijk event voor ondernemers en leidinggevenden, georganiseerd door de missionaire organisatie IZB.

Het thema is: ‘Jij geeft leiding. Wie is daarmee gediend?’ Er zijn boekenkasten volgeschreven over ‘dienend leiderschap’: over luisteren, empathisch vermogen, je medewerkers laten opbloeien, etc. Tijdens deze avond denken we na over de relatie tussen je verantwoordelijkheid als manager en je geloof. God dienen in je dagelijks werk als leidinggevende – wat komt daar bij kijken? Waar liggen de valkuilen, waar de kansen? Ben en Ron hebben eerder gezamenlijk een ondernemersavond voor de IZB verzorgd: praktijkgericht en inspirerend. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie en aanmelden via: https://www.izb.nl/ondernemersevent/.