Gemeentedag

Dankbaar kijken we terug op een prachtige gemeentedag! Als commissie investeren we ieder jaar veel tijd en energie in de voorbereidingen, maar helpende handen zijn en blijven onmisbaar voor een goed verloop. Iedereen die hieraan – op welke manier dan ook – zijn / haar steentje heeft bijgedragen, willen wij daarom langs deze weg (nogmaals) heel hartelijk bedanken!

Tijdens de gemeentedag zijn er diverse activiteiten georganiseerd. De volgende gemeenteleden zijn daarbij in de prijzen gevallen:

• Julia Versloot (kleurplatenwedstrijd)
  • Marian de Jong en Anna Sophie Haazebroek (taartenbakwedstrijd)
  • Regine en Margreet van Duijvenboden (fietspuzzeltocht)
  • Wijk 10 (levend tafelvoetbal)
  • Maarten Dijkstra (grote WC-pot gooien)
  • M. van Duijvenboden, Marlies Verbruggen en Jonas van der Net (kleine WC-pot gooien)
  • Familie Koetsier (lang weekend Westkapelle)

De definitieve opbrengst voor de renovatie van de kerk in Udvarfalva wordt nog bekendgemaakt (er moeten nog wat kosten en opbrengsten worden verrekend), maar we kunnen al wel vast verklappen dat met alle (verkoop)activiteiten op de gemeentedag zelf het prachtige bedrag van 4.250 euro is opgehaald. Ook hier zijn we vanzelfsprekend erg dankbaar voor.

Hartelijke groeten,

De gemeentedagcommissie