pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Overige berichten

Bericht Eben-Haëzerschool

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest op de Eben-Haëzerschool gaan juf De Jong-Lindhout en juf Speksnijder-van de Werke ons verlaten. Heel veel jaren hebben ze beiden bij ons op school gewerkt. Heel veel kinderen hebben in deze jaren onderwijs mogen ontvangen van deze hartelijk betrokken juffen. Hun afscheid willen we daarom niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Er is gelegenheid om afscheid van hen te nemen op donderdag 18 juli van 19.30-21.30 uur in onze school aan de Valkeniersdonk 202 in Apeldoorn.

Vrijdagavond 19 juli 2019 kanoën op het Valleikanaal in Leusden

Op vrijdagavond 19 juli 2019 luidt Single-Inn het zomerreces in. Kom je ook?

Je krijgt de kans te kanoën op het mooie Valleikanaal. Dé mogelijkheid om op plekken te komen waar dat met de auto of fiets niet mogelijk is.

De eerste groep start om 20.15 uur voor maximaal één uur. De achterblijvers genieten van een hapje & drankje op een gezellig terras aan het Valleikanaal. Er is ambachtelijk gemaakt ijs te koop! De kosten zijn: € 12,00 per persoon. Hierin is inbegrepen:

  • 1 uur kanoën in een 1-, 2- of 3-persoonskano. Dit kan je ter plekke kiezen. Koffie/thee (onbeperkt) en iets lekkers erbij. Warme hapjes. Locatie: Kanocentrum Boerderij Berg in Leusden, Langesteeg 2a, 3831 RZ Leusden.

Inloop vanaf 19.45 uur. Aanmelden kan via: of 0650-546045 www.single-inn.nl.

Verdiepingsconferentie

De Verdiepingsconferentie organiseert 14 september de conferentie ‘God verstaan’. Een leven dat verlangt naar een omgang met God vraagt dat we soms pas op de plaats maken, even stil staan en stilte ervaren. Welke moeite neem jij om de omgang met God te verdiepen? En hoe onderscheid jij de gedachtes, gevoelens en emoties die daarbij beleefd worden? Tijdens de verdiepingsconferentie zullen we op zoek gaan hoe we Gods betrokkenheid op ons leven meer kunnen begrijpen en hoe we deze kunnen verdiepen. Ds. R.W. de Koeijer zal tijdens zijn lezing ons hierin verder op weg helpen. In het middaggedeelte diepen we dit thema verder met elkaar uit in aansprekende workshops. Er is keuze uit de volgende 4 workshops: Blijf in Mij – Bijbelstudie Johannes 15, Wandelen met God – een stiltewandeling, Geestelijke strijd, Woorden van God – creatieve workshop. Medewerking wordt verleend door o.a. Ds. R.W. de Koeijer, Sjors van der Kraan, Arida Nederveen, Ds. G.M. van Meijeren en Lennard van Prooijen (muziek). Tijd: 10.00-17.00. Locatie: Hoeve de Beek, Brinkkanterweg 23, 3931 PJ Woudenberg

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website: www.verdiepingsconferentie.nl of op facebook: www.facebook.com/Verdiepingsconferentie.