Zomeravondbijeenkomst

Op woensdag 28 augustus wordt er in de Maranathakerk in ’t Loo/ Oldebroek de jaarlijkse zomeravondbijeenkomst gehouden. De avond wordt georganiseerd door het bestuur van de mannenvereniging, streek Nunspeet. Ds. D.J. Budding zal de opening en sluiting verzorgen.

Het thema van deze avond is: ‘Geloofsvervolging in Nederland?!’

Er zijn voor deze avond twee sprekers uitgenodigd: Dr. C.S.L. Janse uit Apeldoorn zal een inleiding houden over ‘Geloofsvervolging in de samenleving?’ en Dr. M. Klaassen uit Arnemuiden over ‘Geloofsvervolging in de kerk?’

Plaats: Maranathakerk, ’t Loo/ Oldebroek. Tijd: 19.30-21.30 uur. Iedereen is welkom: mannen en vrouwen, jongens en meiden weet je geroepen om onderwijs te ontvangen vanuit Gods woord. De collecte is bestemd voor Stichting Hulp Vervolgde Christenen. Na de afsluiting is er ontmoeting met koffie/thee en een boekenverkoop.