Motorrijders opgelet!

Al vele jaren was het gebruikelijk om tijdens de Gemeentedag met een groot aantal motorrijders een toerrit te rijden. Deze activiteit maakt geen deel meer uit van het programma en dat is eigenlijk best wel jammer. Samen hebben we het plan opgevat om met zoveel mogelijk motorrijders nog weer eens zo’n rit te maken. We hebben hiervoor zaterdag 21 september in gedachten.

Graag zouden we alle motorrijders willen uitnodigen zich op te geven voor deze rit. Naast een mooie tocht is het ook goed elkaar eens in een andere setting te ontmoeten!

We vertrekken om 10.00 uur vanaf de EH-kerk; vooraf drinken we een kop koffie en beginnen we gezamenlijk de dag. De verwachting is dat we rond 16.00 uur weer arriveren bij de kerk. Onderweg gebruiken we een lunch. De kosten zullen rond de 15 euro per persoon bedragen.

We vragen je je op te geven via e-mail: . Geef dan ook aan of je een bijrijder meeneemt; we houden daar dan rekening mee met de lunch.

Mocht je niet kunnen, maar wel graag mee willen rijden, geef dan een alternatieve datum op. We proberen met het maximale aantal deelnemers te starten en kiezen dan de best passende datum!

Wíj zien ernaar uit en hopen op veel enthousiaste opgaves!

Wim Koetsier & Lammert Smit