pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Dorcas Regiocentrum Apeldoorn

In Apeldoorn op de Laan van Westenenk 108 wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de inrichting van het Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Nederland telt op dit moment reeds 35 Dorcas vestigingen. Deze horen bij de bekende hulporganisatie Dorcas uit Andijk. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die door Dorcas Aid International wereldwijd worden uitgevoerd en die gericht zijn op duurzame hulp aan de allerarmsten.
Regiocentrum
Binnen het Regiocentrum in Apeldoorn vinden
verschillende activiteiten plaats:
• Kringloopwinkel
• Taalonderwijs voor statushouders
• Opslag voor andere Dorcas vestigingen
Winkel
Op 1 oktober 2019 opent Dorcas de kringloopwinkel. Het wordt een unieke winkel met veel prachtige en zorgvuldig geselecteerde spullen.
Vrijwilligers gezocht
Voor de werkzaamheden in het nieuwe centrum zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Voor het in ontvangst nemen of ophalen van goederen bij mensen thuis, het sorteren en prijzen daarvan, contact met bezoekers in de winkel en voor kassawerkzaamheden. Natuurlijk zijn er nog veel meer werkzaamheden wanneer het centrum straks van start gaat. Vrijwilligers kunnen met een paar uur inzet al een belangrijke bijdrage leveren. Heeft u belangstelling of wilt u zich inzetten voor Dorcas Regiocentrum Apeldoorn, dan kunt u contact opnemen met Hieke Goos. Dat kan telefonisch op nummer of via e-mail op
Of via Wim Groothedde bestuurslid Dorcas Regiocentrum

De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor gebruikers die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.