pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

MEET&EAT Stichting Present

MEET&EAT: Mogen vluchtelingen een avond bij jou mee-eten, hun verhaal delen en Nederland leren kennen? Sinds januari 2019 woont er een grote groep vluchtelingen uit verschillende landen in de opvanglocatie aan de Geurtsweg in Apeldoorn. Mannen, vrouwen, kinderen die hopen een nieuw bestaan op te bouwen in een veilige omgeving.
Om elkaar beter te leren kennen en de vluchtelingen welkom te heten organiseert Stichting Present een Meet&Eat. Tijdens dit evenement halen Apeldoornse gastgezinnen vluchtelingen op bij de vluchtelingenopvang om een avond bij hen thuis te eten.
De data zijn: donderdag 19 september, vrijdag 18 oktober, donderdag 14 november en vrijdag 13 december.
Hoe werkt het? Meld je aan via https://stichtingpresent.nl/apeldoorn/formulier-opgave-gastgezin/. We gaan uit van een minimum van twee vluchtelingen per gastadres. Voor de vluchtelingen is dit prettiger, vooral als zij geen Engels spreken Je haalt de mensen op tussen 17.30 en 18.00 uur aan de Christiaan Geurtsweg 10 en brengt hen uiterlijk 21.30 uur terug
Houd het laagdrempelig; kook wat je lekker vindt, eet samen, doe een spelletje, of ga een stukje wandelen Vragen? Heb je vragen, neem contact op met .