pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Stille Week 2020

Het lijkt nog ver weg, maar wij zijn als commissie al druk bezig met de Stille Week, de week voor Pasen. Volgend jaar is de Stille Week van 6 tot en met 9 april. In deze week willen wij persoonlijk en als gemeente stilstaan bij het lijden en sterven van onze Heere Jezus Christus. Van maandag tot en met donderdag zal er elke avond een korte bijeenkomst zijn rondom het thema ‘Lam van God’.

Voor het muzikale gedeelte van deze avond zijn wij nog op zoek naar kinderen, jongeren en volwassenen die daar invulling aan willen geven. Tevens zijn we op zoek naar creatieve mensen die een kunstwerk willen maken. Vorig jaar waren er ook gemeenteleden die zelf gedichten hebben geschreven – ook naar dit soort schrijvers zijn we dit jaar op zoek. Indien u invulling wilt geven aan een van deze avonden, op welke wijze dan ook, meldt u zich dan bij ons aan.
Stille Week commissie