pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Geheugencontact

In tegenstelling tot de gewoonte zal de bijeenkomst van Geheugencontact in januari niet op de eerste zaterdag van de maand plaatsvinden maar op de tweede, namelijk op zaterdag 11 januari. Het zal deze keer een bijzondere middag zijn. We hebben mevrouw Rita Roggeveen-Keizer uit Barneveld uitgenodigd om voor ons op de gitaar te spelen en het zingen te begeleiden. Rita speelt regelmatig in onder meer verpleeghuis Norschoten in Barneveld voor mensen met dementie. Zij doet dit heel fijnzinnig, waardoor zij op een bijzondere manier de deelnemers weet te boeien. Het belooft een mooie en waardevolle middag te worden.
De middag begint zoals gebruikelijk om 14.30 uur in de consistorie en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Ook als u nog nooit geweest bent maar wel tot de doelgroep behoort, bent u met uw partner of mantelzorger van harte welkom. Als u meer informatie wilt, neem dan met een van onderstaande personen contact op.

Het coördinerend team: Nico Bleij, Hans Eshuis en Hans Leune