Overige berichten

HGJB-nieuws
Vakantie Bijbelwerk instructie
Wil je meer tips rond Vakantie Bijbel Werk? Ben je ook zo benieuwd naar het thema van 2020? Kom dan naar één van de toerustingsmomenten en leer hier meer over! Hieronder de data van deze momenten.

Donderdag 23 januari 2020 – Rouveen (avondprogramma)
Zaterdag 8 februari 2020 – Barneveld (ochtendprogramma)
Vrijdag 14 februari 2020 – Ridderkerk (avondprogramma)

Meer info en aanmelden op www.hgjb.nl/vbw.

HGJB-Scholierenweekend
Van 21-24 februari is er weer een HGJB-Scholierenweekend voor tieners. En extra leuk: dit jaar mag je vanaf je 13e mee op Scholierenweekend. Dus ben jij tussen de 13 en 17 jaar, dan mag je naar het Scholierenweekend! Tijdens het weekend gaan we luisteren naar begrijpelijke Bijbelstudies, ontmoet je nieuwe vrienden, maken we muziek en beleven we heel veel gezelligheid tot diep in de nacht. Oftewel: snel opgeven via hgjb.nl/sw.

EH-Traject!
Vol enthousiasme aan je studie begonnen en er nu achtergekomen dat je toch niet op je
plaats bent? Wanneer jij je wilt heroriënteren op je toekomst, kies dan voor het EH-Traject dat loopt van 4 februari t/m 3 juli. Tijdens deze opleiding leer je vanuit de Bijbel richting te geven aan je leven, na te denken over je studie of beroep, over jezelf en over je mogelijkheden.
Ontdek jouw reden om het EH-Traject te doen en bezoek onze voorlichting op vrijdag 10
januari van 13.00 tot 16.30 uur. Kijk op www.eh.nl voor meer informatie.