pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Alphacursus

Vanaf 2 maart hopen we weer met een Alphacursus te starten; een cursus over het Christelijk geloof. Afgelopen seizoen bezochten 6 cursisten de cursus. De Alphacursus wordt ongeveer tot Pasen elke maandagavond gehouden. Als cursusleiders vragen we om uw gebed. We hopen naast 4 mensen die zich tot nu toe hebben aangemeld nog op veel extra aanmeldingen! Nodig ook uw vriend(in) uit, voor wie u bidt en met wie u wellicht al over het geloof spreekt. We deelden zondag 2 februari folders uit; in de zwarte kasten bij de ingangen van de kerk vindt u nog meer uitnodigingsfolders, en het boekje ‘Waarom Jezus?’ dat u kunt gebruiken bij uw gesprek hierover. U kunt de ‘zoektocht’ in de Alphacursus ook samen met uw vriend(in) doen. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar kokers; vast en onmisbaar onderdeel van de Alphacursus is het samen eten. Geeft u zichzelf op voor koken of om met uw vriend de cursus te volgen, via

Hartelijke groet van het team Alpha: Mijke en Bennie, Joke en Fianne