ALPHAcursus

Alphacursus
Vanaf 2 maart hopen we weer met een Alphacursus te starten, een cursus over het christelijk geloof. De Alphacursus wordt ongeveer tot Pasen elke maandagavond gehouden. Als cursusleiders vragen we om uw gebed. We hopen nog op extra aanmeldingen naast de zes mensen die zich tot nu toe hebben aangemeld! Nodig ook uw vriend(in) uit, voor wie u bidt en met wie u wellicht al over het geloof spreekt. In de zwarte kasten bij de ingangen van de kerk vindt u uitnodigingsfolders. U vindt daar ook het boekje “Waarom Jezus?” dat u kunt gebruiken bij uw gesprek hierover. U kunt de ‘zoektocht’ in de Alphacursus ook samen met uw vriend(in) doen.
We zijn op zoek naar kokers, want een vast en onmisbaar onderdeel van de Alphacursus is het samen eten. Kokers zijn gemeenteleden die voor een van de avonden de (helft van de) maaltijd verzorgen. Geeft u zichzelf op voor koken of om met uw vriend(in) de cursus te volgen, via .

Hartelijke groet van het team Alpha,
Mijke en Bennie, Joke en Fianne