pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Sponsortocht IZB

Op zaterdag 13 juni staat de Toer voor het Goede Doel gepland, een sponsortocht waarvan de opbrengst is bestemd voor het missionaire werk van de IZB. De deelnemers fietsen langs de locaties waar het geld wordt besteed. Er zijn aparte trajecten uitgestippeld voor fietsers op ‘dikke banden’ (50 km) en voor wielrenners (100 of 150 km).

De negende editie van de Toer voor het Goede Doel wordt verreden in dezelfde regio als waar het initiatief begon: in Groningen. En omdat dat voor de meeste deelnemers niet naast de deur is, bestaat de mogelijkheid om al vrijdagmiddag of –avond te arriveren. Voor overnachtingsplekken in ‘Het Pand’ wordt gezorgd. Op vrijdagavond is er voor wie wil ook een kort avondprogramma, waarover later meer. De opbrengst is voor missionair-diaconaal centrum ‘Het Pand’ , voor de nieuwe pioniersplek in Siddeburen en voor het Dabarwerk op Camping Zeestrand in Termunterzijl.

Kijk voor meer info en aanmelding op: www.toervoorhetgoededoel.nl.