Vakantiegeld Samen Delen

Juist in deze tijd: Verbondenheid!
Nu we geconfronteerd worden met het coronavirus en ons gevraagd is sociaal contact zoveel mogelijk te vermijden, beseffen we eens te meer hoe belangrijk samenleven is. Hoe gewoon het was om elkaar te ontmoeten, erop uit te gaan, plannen te maken voor mooie vakanties en juist nu verlangen we naar die vanzelfsprekendheid. In deze tijd is het goed om te bedenken dat er ook veel mensen zijn, die altijd alleen maar kunnen dromen van uitjes en vakanties, omdat dat voor hen onbetaalbaar is.

Laten we in deze moeilijke tijd juist inzetten op verbondenheid met elkaar. Mensen met een krappe beurs hebben het in deze moeilijke tijd ook doorgaans moeilijker. Er is geen budget voor onverwachte uitgaven en kleine verdiensten vallen mogelijk weg doordat allerlei werk stil komt te liggen. Met de actie Vakantiegeld Samen Delen willen we mensen verbinden: we nodigen mensen die het financieel goed hebben uit om een deel van hun vakantiegeld te delen met wie weinig hebben. Juist nu we aan den lijve ondervinden hoe belangrijk solidariteit is!

Dit jaar wordt de actie Vakantiegeld Samen Delen opnieuw gehouden, voor de negende keer. Ook onze kerk doet mee, samen met meer dan twintig andere kerken in Apeldoorn. De actie omvat nu de stad Apeldoorn, Ugchelen, Beemte Broekland, Wenum Wiesel, Het Loo en Hoog Soeren. Tot en met begin juni zult u meerdere keren aan de actie worden herinnerd. Via de website kunt u meer informatie vinden en ook een aanvraag doen: www.vakantiegeldsamendelenapeldoorn.nl
VSD folder 2020

Via deze link (QR-code) kunt u heel  gemakkelijk uw bijdrage leveren: