pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

HGJB

HGJB-nieuws 

Bijbelleesrooster
Speciaal voor deze weken, waarin we geconfronteerd worden met het coronavirus, ontwikkelde de HGJB het bijbelleesrooster ‘Doorgaan (of beginnen) met geloven’. Dit rooster is goed te gebruiken om als gezin te lezen, bijvoorbeeld tijdens een gesprek aan tafel. Maar je kunt het ook gebruiken voor je eigen stille tijd. Het bijbelleesrooster is te vinden op www.HGJB.nl/bijbelleesrooster-doorgaan-of-beginnen-met-geloven.

Trainees gezocht
In 2020 start de vierde lichting trainees met het traineeship ‘Overtuigend Jong’. Dit traineeship is opgezet door de CHE, de HGJB, de Wittenberg en het Evangelisch College. Samen met andere studenten vormen de trainees gedurende twee jaar een innovatief team. Ze gaan aan de slag bij jeugdwerkorganisatie HGJB, volgen een opleiding aan de CHE of het Evangelisch College en wonen bij voorkeur op de Wittenberg.
Kijk voor meer informatie op www.HGJB.nl/traineeship

Diaconaal project
Helaas kunnen op dit moment veel acties voor het diaconaal project ‘Geef hoop!’ niet doorgaan. Toch zijn er wel ideeën om aan de slag te gaan voor Mozambique. Verplaats de acties naar het najaar of naar het voorjaar van 2021; gebruik deze tijd voor acties die veel voorbereidingstijd vragen; of zoek naar online varianten van jullie acties. Lees al onze tips op www.diaconaalproject.nl/6-tips-voor-het-diaconaal-project.