Nacht van gebed

Vorig jaar hebben we uit verschillende kerken met elkaar voor onze broeders en zusters in vervolging gebeden tijdens de Nacht van gebed. Helaas kan het dit jaar niet op dezelfde manier plaatsvinden in verband met de coronamaatregelen. Er is wel een mooi alternatief: via het OpenDoorskanaal op Youtube of via www.opendoors.nl/nacht kun je de livestream van vrijdag 12 juni 21.00 uur tot zaterdag 13 juni 1.00 uur live volgen.
Via de laatstgenoemde link kun je ook het gebedsboekje aanvragen met daarin het programma en meer informatie. De kracht van het gebed wordt door onze vervolgde broeders en zusters ervaren! Getuigenissen hiervan zullen ook onderdeel zijn van het programma tijdens de Nacht van gebed.
We willen u en jou via deze weg uitnodigen om deel te nemen, al is het maar een uurtje, hoewel we ons ook af mogen vragen of we hier niet vier uur voor over hebben…
Alvast dank voor uw deelname!

Groeten,
Rianne Averesch en Ellen den Oudsten