Vakantiegeld Samen Delen

Dit jaar is er in het kader van de actie “Vakantiegeld Samen Delen” een recordbedrag binnengekomen van € 124.547,93. Om stil van te worden. En om tegen alle gevers te zeggen: Dank jullie wel! Bedankt voor het vertrouwen in deze actie van de kerken. Fijn dat zoveel mensen geloven in samen delen!

Er zijn ook meer aanvragen dan vorig jaar: ongeveer 700 aanvragen zijn goedgekeurd. Dat betekent dat 700 huishoudens een bedrag ontvangen van gemiddeld 175 euro. Het bedrag dat mensen ontvangen is afhankelijk van de gezinssituatie.

De komende weken gaan veel vrijwilligers op pad om te zorgen dat het vakantiegeld bij de mensen komt. Dit doen we zorgvuldig, in lijn met de geldende coronamaatregelen.

Wij zijn de Heere bovenal dankbaar dat er veel is binnengekomen om zo te kunnen delen en om te kunnen zien naar hen die het nodig hebben.