Van de Zendingscommissie

Zomergezinsboekje

Dit jaar ziet de zomer er anders uit dan we hadden verwacht. Door het Coronavirus stond alles de afgelopen periode op z’n kop! We gingen nauwelijks naar school of werk, ontmoetten weinig mensen en we konden zelfs niet naar de kerk. Ook in de zomer zal nog steeds niet alles normaal zijn. Maar er komt wel een vakantieperiode aan! Tijd voor leuke dingen, wat meer rust en vrije tijd. Om te helpen om in deze periode ook elke dag samen tijd voor God te nemen, hebben GZB, HGJB, IZB een speciaal zomergezinsboekje gemaakt. Mensen in de Bijbel van wie het leven ook op z’n kop staat spelen de hoofdrol.
Een boekje vol met gezinsmomenten, vieringen, puzzels en leuke opdrachten om samen als gezin te doen. Daarnaast staan er portretjes in van jonge christenen van dichtbij of ver weg die het verhaal delen van hun leven dat op z’n kop stond.
Het boekje is gemaakt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ook aan tieners is gedacht, voor hen is er elke dag een mooie gespreksvraag of stelling.

Het boekje is te bestellen of te downloaden via de website www.zomergezinsboekje.nl