pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Actiedag voor het Diaconaal project van de HGJB

Door de maatregelen rond het coronavirus zijn veel acties voor het Diaconaal project ‘Geef hoop!’ niet doorgegaan. Dat is jammer voor de organisatoren, maar ook voor christenen in Mozambique. Binnenkort zijn er misschien weer mogelijkheden. Organiseer bijvoorbeeld in het startweekend een actiedag voor het Diaconaal project van de HGJB. De gemeente komt (misschien wel sinds lange tijd) weer bij elkaar en er hoeft geen extra zaterdag voor ingepland te worden. Zo is er naast ontmoeting en saamhorigheid ook tijd en ruimte om geld op te halen voor Chiyembekezo in Mozambique.

Bij het HGJB-jaarthema ‘Goed om te horen!’ zit een katern voor het startweekend. Hierin staan tips om deze actiedag vorm te geven. Vraag het jaarthema aan op HGJB.nl/Jaarthema.