pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Alpha Online

Lekker op de bank in je eigen huis met mensen in gesprek over dingen die ertoe doen. Juist in deze tijd is dat erg fijn. Alpha Online start 25 januari en is voor de Pasen alweer afgelopen. Een cursusavond van Alpha Online duurt van 20.00 tot 21.30 uur. Even bijkletsen en dan bekijken we een film van 20 minuten en praten we door over het thema.

Ken jij iemand in je gemeentekring die je hiervoor wilt uitnodigen, iemand die nieuw is of die je al een tijdje niet hebt gezien? Trek de stoute schoenen aan en wees niet bang voor een afwijzing. ‘Nee’ heb je, ‘ja’ kun je krijgen. Wat een mooi begin van het nieuwe jaar om Alpha Online te gaan doen.

Opgeven kan door te bellen of mailen met Anja Franken: , 055-8444889.

Els Hanekamp