pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Campingwerk Dabar

Wij zijn op zoek naar teamleden tussen de 16 en 25 jaar die evangelisatie- en recreatiewerk willen doen op een camping. Het gaat om een week in de meivakantie of in de zomervakantie.

op Kriemelberg Bushcamp in Ermelo. Een team heeft bij voorkeur negen teamleden en wordt ondersteund door twee ervaren mentoren en een pastoraal echtpaar. Je bent een week aanwezig in een compleet verzorgde accommodatie en het kost je in principe alleen een week van je vakantie.

Wat wordt er gedaan op de camping? Je begint je ochtend met Bijbelstudie, voorbereiding en een ontbijtje. Daarna is er in de ochtend kinderclub, Teen Spirit (tienerclub 9-11 jaar) en Chatpoint (12+). In de middag zijn er meerdere programmaonderdelen voor verschillende doelgroepen. In de avond is er een avondsluiting, als het kan en mag rond een kampvuur met nóg een activiteit.

Kijk op www.izb.nl/dabar/camping/32836 voor meer info en aanmelden.