pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Chronische klachten… en dan?

Chronische klachten kunnen je leven behoorlijk beïnvloeden. Uit ervaring weten we dat het fijn is als je dan met mensen kan spreken die hetzelfde meemaken. Daarom zijn we gestart met een groep voor jonge, christelijke mensen met chronische lichamelijke klachten, in Apeldoorn en omgeving. Op een ontspannen manier kunnen we zo met elkaar dingen delen rondom (het omgaan met) chronische pijn, vermoeidheid en andere klachten en de invloed daarvan op werk, relaties, geloof, etc. Heel graag brengen we dat op deze manier onder de aandacht. Ben jij tussen de 20 en 40 jaar oud, heb je te maken met chronische lichamelijke klachten en wil je een keer aanhaken bij een ontmoeting of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, we horen graag van je!

Hartelijke groet,
Marieke Achterberg (06-45399030) en Ellen den Oudsten (06-10092116)