pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Kleedjesbeurs Teuge

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat de kleedjesbeurs er weer aankomt! Op zaterdag 18 september organiseren we opnieuw een kleedjesbeurs van 10.00 – 12.30 uur op het schoolplein van de Eben-Haëzerschool in Teuge (Zandenallee 18). Bij slecht weer verzetten we de beurs naar 25 september, maar we hopen dat dat niet nodig is! Houd Facebook of Instagram in de gaten of mail je gegevens naar om via de mail op de hoogte gehouden te worden of het wel of niet doorgaat.
Op deze kleedjesbeurs kan baby- en kinderkleding, speelgoed en dameskleding worden aangeschaft. De opbrengst zal gedeeltelijk voor de inbrenger zelf zijn en gedeeltelijk of geheel voor de MAF. We ondersteunen hiermee familie Van Middendorp die naar Papoea-Nieuw-Guinea uitgezonden is. We nodigen jullie allemaal uit om een kijkje te komen nemen en de kledingkasten weer aan te vullen met mooie, tweedehandse kleding. Wil je ook kleding en speelgoed verkopen? Informeer via ons mailadres of er nog plek is. Wanneer er vragen zijn, horen we het graag!
Graag tot ziens!

Hartelijke groetjes,
Janneke ten Berge, Willemijn Dijkman, Corine Ruiter, Arja van Toor en Wendy Wiltink