Vorming en toerusting

Huisbijbelkringen
We staan aan de start van een nieuw seizoen. Iedere kring heeft de afgelopen 1,5 jaar anders beleefd en ingevuld. Sommige kringen zagen elkaar nog online, andere kringen lagen tijdelijk stil, in afwachting van betere tijden. Het lijkt erop dat die betere tijden aanbreken! In ieder geval willen we proberen alle huisbijbelkringen weer bij elkaar te laten komen.
Bent u/ ben jij geïnteresseerd in het volgen van een huisbijbelkring? De huisbijbelkringen komen maandelijks samen bij iemand thuis. De leden gaan in gesprek met elkaar vanuit een open Bijbel. Daarbij gebruiken ze een boekje uit de Artios-bijbelstudiereeks. Dit jaar zijn de onderwerpen: Exodus of Salomo. Wil je je aanmelden, heb je nog vragen? Neem dan contact op met de ouderling Vorming & Toerusting, of kijk even onder ‘Vorming & Toerusting’. Daar staat ook meer informatie over het nieuwe huisbijbelkringseizoen.

Hartelijke groeten van de Commissie V&T.

Startbijeenkomst voor kringleiders
De huisbijbelkringleiders herinneren we graag aan de startbijeenkomst met ds. Methorst op woensdagavond 15 september. De bijeenkomst zal worden gehouden in de kelder van de kerk, van 19.45-21.15 uur. Koffie en thee staan voor jullie klaar vanaf 19.30 uur.