pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Jeugdwerk – bidden op vrijdagavond

Onlangs is het winterwerk weer van start gegaan. Ook dit jaar zijn er weer tientallen jeugdwerkers die zich inzetten voor de kinderen en jongeren van de gemeente. Dat kunnen zij niet alleen. Wilt u meebidden voor het jeugdwerk, dat God de harten van de jongeren raakt? Op de vrijdagavonden is er een gebedsketen actief. Ouders en andere gemeenteleden bidden die avond thuis voor de jongeren en het jeugdwerk. U kunt ook meedoen. Zo werkt het: op donderdagavond of vrijdagochtend krijgt u een e-mail met daarin de gebeds- en dankpunten die zijn aangedragen door de catecheten en clubleiders. Op vrijdagavond is het de bedoeling dat u tien minuten reserveert voor gebed. Hiervoor wordt een rooster gemaakt. Op deze manier is er tussen 18.30 en 21.30 uur steeds gebed voor onze jongeren, de catecheten en clubleiders. Mocht het voor u niet handig zijn om een vast tijdstip toegewezen te krijgen, dan is het natuurlijk ook heel fijn als u wilt bidden op een eigen gekozen tijdstip. Wilt u de gebedspunten ontvangen en meedoen aan de gebedsketen? Stuur dan een email naar . Alvast dank voor uw betrokkenheid!