Bakje vol liefde

Flyer Bakje vol liefde 2021-Dankdag

Op Biddag, 10 maart jl., hebben we een ‘bakje vol liefde’ georganiseerd.

We zaten midden in een lockdown, hadden elkaar al zo lang niet gezien, ontmoet en gesproken en we dachten dat het goed was om op deze manier elkaar weer op te zoeken.

Heel veel mensen hebben aan de oproep gehoor gegeven en hebben meegedaan, taarten gemaakt, iets leuks gekocht en dit weggebracht en uitgedeeld. Méér dan 100 bakjes zijn uitgedeeld aan jonge en (iets) oudere mensen uit de gemeente en nieuwe contacten zijn gelegd en er zijn zelfs nieuwe vriendschappen ontstaan.

Een ‘bakje vol liefde’ is dus iets meer dan iets uitdelen, het gaat om ontmoeten, elkaar zien en (her)kennen.

Omdat we dat nodig hebben en we dit zo gemist hebben, organiseren we op Dankdag, 3 november a.s., weer een ‘bakje vol liefde’.

Voor wie even niet meer weet wat de bedoeling is een korte uitleg:

Een ‘bakje vol liefde’ is van gemeenteleden voor gemeenteleden.

Iedereen (brengers én ontvangers) komt hiervoor in aanmerking. Waar we eerder de actie voor zieke en oudere gemeenteleden organiseerden, hopen we voortaan zo veel mensen te bereiken met onze actie: Ouderen, jongeren, zieke en gezonde mensen.

Wanneer je mee wilt doen dan:

• kunt je je – tot maandag 25 oktober a.s. – bij de organisatie aanmelden als bakker via Whatsapp of Messenger (facebook).
  • word je in die week daarna gekoppeld aan de door ons bepaalde ontvanger en krijg je zo spoedig mogelijk zijn of haar gegevens door.

Let op: Het staat je natuurlijk vrij om – daarnaast – zelf ook nog naar iemand anders wat te brengen.

Het leek ons mooi om – na BIDDAG – nu ook DANKDAG te gebruiken als ‘bakje-vol-liefde-dag’. Hoe mooi is het als we ons ook nu weer op deze dag – door deze actie – met elkaar verbonden (kunnen) voelen en als gemeente één kunnen zijn.

Wil je meedoen of heb je nog vragen?

Neem contact op met Sara Frens (06-42148711) of Dita Smit (06-27594385).