pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

NET Foundation

Onlineavond NET Foundation
Zaterdagavond 27 november 20.00 uur is er een onlineavond van de stichting NET Foundation. Het thema is: God verandert levens van mensen. Wereldwijd rust NET Foundation voorgangers toe om het Evangelie in hun eigen context te delen. We spreken met ds. A.S. Middelkoop, directeur Raymond Warnaar en twee vrijwilligers. Deze avond zal het werk van pastor Joseph in Kenia centraal staan. Ook zullen Andrea en Annest Jassey uit Gambia iets vertellen over hun ervaringen met de online cursussen van NET Foundation. Tenira Sturm verzorgt een aantal muzikale bijdragen, passend bij de avond. Een link om de bijeenkomst bij te wonen vindt u deze avond op onze website www.netfoundation.nl. Van harte welkom!