pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Start Alpha cursus februari

Kent u/jij iemand die meer wil weten over God of het christelijk geloof? Denk eens aan de Alpha cursus. In een periode van zo’n 12 weken komen we wekelijks op vrijdagavond samen in een gezellige, ontspannen sfeer. We beginnen de avonden om 18:30 uur met een warme maaltijd. Daarna genieten we van koffie, thee en iets lekkers en vervolgens starten we de avond door te kijken naar een introductiefilmpje van Alpha. Aan de hand van vragen gaan we met elkaar in gesprek over de basis van het christelijk geloof. Elke week staat een andere vraag centraal, denk aan: Is er meer? Wie is Jezus? De bijbel lezen, waarom en hoe? Hoe leidt God ons? Op D.V. vrijdagavond 4 februari starten we om 18:30 de cursus met een kennismakingsavond bij Lammert en Dita Smit thuis (Jonasweg 27, Vaassen). Uiteraard zijn we afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. We vragen u en jou om deze weken biddend te kijken met wie je de Alphacursus kunt volgen. Als u of jij mee wil doen, meld je dan aan via Dita Smit (mail of bel/app 06-27594385).